ESOGÜ

Komisyonlar
İlgili Bağlantılar
İletişim

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 28 Mart 2008 tarihinde Bakanlar Kurulunun 2008/13383 sayılı Kararıyla  ESOGÜ Rektörlüğüne bağlı olarak kurulmuştur.4 Mart 2010 tarihinde Kurucu Dekan olarak Prof. Dr. Mehmet Cem KEÇİK atanmış ve 15 Ağustos 2013 tarihine kadar bu görevi yürütmüştür.Bu tarihte Yükseköğretim kurulu tarafından Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Sinan AY atanmıştır.

MİSYONUMUZ:

Eğitim, hizmet, araştırma ve ulusal ağız diş sağlığı politikalarında sürekli gelişmeye odaklanarak mükemmelliyete ulaşmak, laik cumhuriyet ilkelerine bağlı evrensel ve etik değerlere uyan üstün niteliklerde diş hekimleri yetiştirmek.

VİZYONUMUZ:

Ulusal ve uluslar arası düzeyde önde gelen diş hekimleri fakülteleri içersinde yer alıp; en iyi diş hekimliği eğitimini vermek ve  ileri teknoloji  imkanlarını kullanarak   ağız ve diş sağlığıyla ilgili  her türlü sağlık hizmetini sunmak.

Web Tasarım: Tevfik AYDIN (© ESOGÜ 2011)